لیست اختراعات محمدصابر باي
كنسانتره پروتئين ماهي (FPC) محصولي فرآوري شده از ماهي است كه ارزش غذايي بالايي دارد. اين محصول از نظر ظاهري سفيد رنگ، بدون عطر و مزه بوده و حاوي 80 تا 90 درصد پروتئين مي باشد كه از آن مي توان در صنايع مختلف غذايي، دارويي و صنعت غذاي دام و طيور استفاده نمود. در طي فرآيند توليد از 3 مرحله تغليظ به كمك حلال هاي الكلي، و تحت حرارت و فشار استفاده مي شود. بدين ترتيب در درجه اول پروتئين ماهي به خوبي تغليظ مي شود و درثاني تمامي عناصر مؤثر در عطر و طعم نامطلوب اين محصول جداسازي مي شوند. به منظور كاهش هزينه هاي فرآيند توليد از برج تقطير مناسب براي بازيافت حلال هاي به كار گرفته شده، استفاده مي شود. در اين سيستم هم مي توان از ماهي تازه به منظور توليد FPC استفاده نمود و هم مي توان پودر ماهي را به عنوان ماده خام انتخاب نمود. اين سيستم نياز به تجهيزات گران قيمت نداشته و قابليت طراحي و ساخت تمامي خط توليد در داخل كشور به خوبي امكان پذير است.
موارد یافت شده: 1